Forbud mod rygning på restaurant

Rygeloven fylder 10 år – hvad har den betydet? – Videnskab.dk

Rygeloven fylder 10 år – hvad har den betydet?

1995: Danmarks første rygelov begrænser rygning i offentlige lokaler og transportmidler. · 1997: Flyselskabet SAS forbyder rygning på alle deres flyafgange.

Rygeloven forandrede de danske restauranter, skoler, arbejdspladser og offentlige rum for altid. Den omstridte lov har haft en mærkbar effekt på danskernes rygevaner og sundhed, men vi er langt fra i mål, siger forskere.

Rygningens historie i Danmark – Kræftens Bekæmpelse

Det er forbudt at ryge indendørs på caféer og restauranter. Små værtshuse på under 40 m2, der ikke sælger mad, kan beslutte, at man godt må ryge indendørs.

Her kan du få et lille indblik i rygningens historie i Danmark.

Lovgivning på tobaksområdet – Op I Røg

15. dec. 2022 — Det er ikke tilladt at ryge indendørs på restauranter, caféer, barer og diskoteker, som har en offentligt tilgængeligt serveringsareal på over …

Formålet med at lave rygeloven er for det første at undgå passiv rygning. For det andet er det for at beskytte børn og unge mod fristelsen til at begynde at ryge.

Hvad er Rygeloven og hvilke regler gælder? – Legal Desk

Rygeloven – Hvad er Rygeloven og hvilke regler gælder?

… og restauranter et retskrav på ikke at blive udsat for passiv rygning. … er eventuelle rygerum, som ikke må tjene andre funktioner end rygning.

Rygeloven har til formål at beskytte mod tobaksrøg indendørs på arbejdspladser og i det offentlige rum. Læs mere om Rygeloven her.

Rygeloven – Wikipedia, den frie encyklopædi

artiklen »Rygeforbud på norske restauranter« i Politiken den 6. maj 2003. Dette skal sammenlignes med, at 27 pct. af den voksne befolkning er daglige rygere.

om forbud mod rygning på serveringssteder og handlingsplan …

Retsinformation

Arbejdsmiljøklagenævnet fandt, at restauranten både var en arbejdsplads og et serveringssted. Serveringsstedet blev anset for at være over 40 m², …

Retsinformation.dk er indgangen til det fælles statslige retsinformationssystem, der giver adgang til alle gældende love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. Der er også adgang til Folketingets dokumenter og beretninger fra Folketingets Ombudsmand.

Forbud mod rygning indendørs på en arbejdsplads

Retsinformation

2. jul. 2019 — Et rygeforbud er trådt i kraft i Sverige, hvilket gør, at det blandt andet ikke længere er tilladt at ryge ved cafeer og restauranter med …

Retsinformation.dk er indgangen til det fælles statslige retsinformationssystem, der giver adgang til alle gældende love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. Der er også adgang til Folketingets dokumenter og beretninger fra Folketingets Ombudsmand.

Rygeforbud på restauranter løser ikke problemerne med rygning

HORESTA Nyhed | HORESTA: ”Rygeforbud på restauranter løser ikke problemerne med rygning”

1. jul. 2015 — Men faktisk er det ikke mere end otte år siden, det blev forbudt ved lov at ryge på offentlige steder – og for bare 20 år siden var der …

HORESTA er en dansk brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Den består af en brancheforening og en arbejdsgiverforening

Rygeloven fylder 20 år – sådan kæmpede politikerne imod den

Rygeloven fylder 20 år – sådan kæmpede politikerne imod den – TV 2

Arbejdstilsynet vil spørge, om der er udarbejdet en rygepolitik, og hvad indholdet er – om der er totalt rygeforbud, eller om der er indrettet særlige rygerum …

Spørgsmål og svar om rygning på arbejdspladsen

Spørgsmål og svar om rygning på arbejdspladsen – Arbejdstilsynet

Lov om røgfri miljøer skal sikre, at ingen medarbejdere bliver udsat for passiv rygning på arbejdspladsen. Her kan du finde svar om rygning på arbejdspladsen.

Keywords: forbud mod rygning på restaurant