Havneareal synonym

HAVNE AREAL – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet HAVNE AREAL som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til HAVNE AREAL.

havneareal — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

samlet areal der hører til en havn, udstyret med fx kajanlæg, moler, kraner og lagerbygninger. Ord i nærheden byområde havneområde stejleplads…vis mere.

Havneareal — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Havneareal

Havneareal betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Havneareal, i både bokmål og nynorsk.

Synonym for Havnebassin – Synonymbog.com

Vi fandt 6 synonymer for havnebassin. Se nedenfor hvad havnebassin betyder og hvordan det bruges på dansk. Havnebassin betyder omtrent det samme som dok.

Imellem æblegård og humlehave “Kålgårdspilen … – Facebook

… og nogle steder i landet var kålgård helt synonymt med have. … og hvor kålgårdene igen breder sig mellem husene og på gamle industri- og havnearealer.

Download PDF – Danmarks Marineforening

1922 været synonym med det maritime for- … Skaldyrfestivallen på havnearealet i Nykøbing Mors er med til at synliggøre Morsø Marineforening over for de …

Snespurv – Wikipedia, den frie encyklopædi

… herunder strandenge, strandoverdrev såvel som havnearealer og kystnære byggepladser. De kan dog også træffes inde i landet på stubmarker og heder.

REPORTAGEN OF AARHUS MARTS 2022

1. mar. 2022 — havneareal på Aarhus havn, der er Danmarks … at efterspørgslen på havneareal vil vokse i … synonymt med specialiserede forsendelses-.

BYPLANHÅNDBOGEN – | Dansk Byplanlaboratorium

Anvendes ofte synonymt med ▻ bebyggel- … synonym med forretning. Planloven har be- … med havnearealer, skal der være bestemmelser,.

Grønlands Landsrets bogsamling – Danmarks Domstole

49, 00 Syn, Politikens synonym ordbog, Karker, Allan, 11. udg. … 2225, Y Hav, Havnearealer : håndbog om rettigheder og pligter, Basse, Ellen Margrethe …

Keywords: havneareal synonym