Skal du sælge din BMW?

Har du besluttet dig for, at du skal sælge din BMW? Det kan være, at du har en BMW E36, som du gerne vil af med eller en anden model. I så fald bør du læse med videre her for at finde nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at få solgt din BMW. 

Undersøg din bils værdi online

Før du sætter din bil til salg, er det en fordel, at du undersøger bilens værdi. Det kan du gøre nemt og hurtigt online. Dette giver dig en bedre mulighed for at forhandle, hvis der skulle være brug for det.

Tjek og gennemgå bilen grundigt

Derudover skal du altid sørge for at tjekke og gennemgå din bil grundigt, inden du vælger at sætte den til salg. Du bør naturligvis altid vaske og rengøre den både indvendigt og udvendigt. Er der diverse små ridser, buler eller lignende, er det ydermere en fordel at få lavet disse. Det giver helt sikkert et bedre indtryk af din bil, når det kommer til potentielle købere.

Sørg for at have alle papirer ved hånden

Hvis der kommer en potentiel køber forbi dig for at se på bilen, skal du helst sørge for, at du har alle de nødvendige papirer ved hånden. Langt de fleste købere vil gerne tjekke, om bilen har gennemgået service og så videre. 

Hvis bilen har gennemgået diverse reparationer eller lignende, er det også en fordel, hvis du kan fremvise papirer og dokumentation på dette. Så hav så mange papirer klar som muligt, så du ikke skal bruge tid på at lede efter dem, når køberen først er kommet og spørger efter dem.